Jag var lite sugen på att göra något nytt, och ibland tycker jag det är roligt att experimentera lite med bakningen - tror helt enkelt att jag tittar på lite för många bakprogram
Vid servering penslas bullarna med smält smör och överöses med strösocker blandat med vaniljsocker. Häll mjölken i en degbunke, smula ner jästen, häll i salt, strösocker och finmald kardemumma
Inser att jag inte riktigt hinner med ett bra kanelbullebak. Tillsätt, fiberhusk, mjölkfritt margarin, socker, ägg, kardemumma, salt, hjorthornssalt, Xanthangummi och det mesta av mjölet
Häll i resten av ingredienserna och vispa med degkrokar tills degen blivit slät. 200 gram SMÄLT SMÖR50 gram JÄST (1 paket)5 dl MJÖLK½ tsk SALT1 dl SOCKER2 tsk MALD KARDEMUMMA Ca 12 dl MJÖLSmält smör i en kastrull och tillsätt mjölken