Sockerlag. Skala päronen men låt stjälken sitta kvar. Låt päronen svalna i lagen. Servera päronen med vispad grädde och kolasås eller dela dem och lägg dem i en ugnsfast form och täck med After Eight
Sockerlag. Skala päronen men låt stjälken sitta kvar. Låt päronen svalna i lagen. Servera päronen med vispad grädde och kolasås eller dela dem och lägg dem i en ugnsfast form och täck med After Eight
Lägg päronen i en skål och förvara i kylen tills de är helt kalla. Något jag älskar som dessert som jag ätit sedan jag var liten är sånna här smarriga päron
Blanda en sockerlag av vatten, citronsaft, socker, urtagen vaniljstång och ingefära. Vänd ned en tredjedel av grädden i chokladen och blanda till en kräm
Jag ville göra en efterrätt igårkväll, med päron, och jag funderade på om det var karameliserade päron eller päron i ett nyttigare "sockerlag" jag ville göra
Blanda en sockerlag av vatten, citronsaft, socker, urtagen vaniljstång och ingefära. Vänd ned en tredjedel av grädden i chokladen och blanda till en kräm
sockerlag. Låt slantarna steka med tills de är karamelliserade. Päronsorbet. Fortsätt vispa och tillsätt samtidigt hasselnötsoljan i en tunn stråle, tills lagom konsistens uppnås
Päronen serveras ljumna med vaniljglassen och jag brukar dessutom koka ner lagen till en slags sirap som är gudomligt god att ringa över anrättningen något man gör medan päronen lugnar ner sig lite