Tårtorna är fyllda med hallonmousse, glasskräm och lemoncurdgrädde, och täckta med sockerpasta. Blötlägg gelatinbladen enligt anvisningarna på förpackningen
Jag gillar tårtor om inte blir för söta och när den även ska dekoreras med marsipan och sockerpasta, så tycker jag det är extra viktigt med en friskare fyllning, så att den kan balansera av sötman i marsipanen lite
Klä in allt i marsipan eller sockerpasta. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. marsipan eller sockerpasta. Ta av från värmen när krämen tjocknat, rör ner gelatinbladen och låt dem smälta
Dekorationerna på Sabbis tårta är gjorda av både marsipan och sockerpasta. - 2-3 gelatinblad. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 min. 2-3 gelatinblad -
svårt ( omman är ovan att täcka samt dekorera i sockerpasta). Den ena tårtan är spacklad med imbc ( italian meringue butter cream ) och täckt samt dekorerat med sockerpasta
Täckt med Fun Cakes vita sockerpasta som jag färgat med Dusky Pink. Blötlägg gelatinbladen. Täck med sockerpasta och dekorera efter eget tycke och smak