Jag bakade bröd både fredag och lördag, ena dagen tomatbröd med soltorkade tomater andra dagen tomatbröd med svarta oliver, ja, och den fina färska oreganon
Allra helst äter jag de här bröden till en god soppa, de har en mjuk smak av soltorkade tomater och vill du ge dem ännu mer smak tillsätter du färska örter
Idag har det bakats både vetemjöls och grahamsmjöls frallor och till sist Oliv & Tomatbröd. 50 gr jäst 5 dl vatten 2 msk olivolja 2 msk honung 15-20 st oliver, kärnfria några skivor soltorkade tomater i olja 4 kvistar timjan 2 dl
*Olja en brödform, blanda ner pesto och soltorkade tomater och lägg degen i formen. I boken "Friendly Bread" av Karin Moberg, Orscar Målevik och Stefan Wettainen hittade jag bland annat tomatbröd som var smakrikt och saftigt som tusan
Recept. hallon. ons, 2013-08-07 15. 57. 100min. (0). Blanda ut jästen med vattenTillsätt salt o tomat sedan mjöletBaka ut till två brödJäs en timmeGrädda i 20 minuter i 20 grader
Igår gjorde jag tomatbröd genom att tillsätta bland annat tomatkross och soltorkade tomater i degen. Det har blivit mycket bröd här på bloggen på sistone, och faktum är att jag är mycket längre i mitt brödprojekt än vad ni vet om
30 1 skiva oliv o tomatbröd = 3 pp (bakat själv och räknat ut vad det är värt i pp på ViktVäktarnas nätsida). 10 st hackade soltorkade tomater (torra). 30 1 skiva oliv o tomatbröd = 3 pp (bakat själv och räknat ut vad det är värt i pp på Vikt
Vitlökssoppa med tomatbröd och kryddig färskost Errazuriz, Chardonnay Sauvignon Blanc. Ingredienser till 3 dl 300 gram Philadelphiaost färsk timjan ca 5 soltorkade tomater i olja 1 citron 1 tsk salt Hacka timjan och strimla tomater. 5 soltorkade tomater i olja