Alltså man steker först bacon i en stekpanna och låter rinna av på ett papper. Sedan kokar man spagettin i stekpannan och slutför hela rätten i stekpannan
Älskar sältan av parmesan och bacon som jag brukar använda och det krämiga från äggen. Spara lite av kokvattnet innan du häller av spagettin så kan du använda det till att späda carbonaran om den skulle bli alltför tjock
(eller klipp bacon i mindre bitar)Knaperstek bacon eller stek pancettan i olja i en stekpanna. Det som är annorlunda med Nigellas recept är vinet som ger en annan touch på carbonaran, jätte gott
Sälta från pancettan, krämighet från grädden och osten och tuggmotstånd av spagettin. En Carbonara är bara kärlek rakt igenom, och lite kolhydrater så klart
När blandningen precis börjar tjockna (även här är det viktigt att inte vänta för länge så det blir äggröra istället) tar du kastrullen från plattan och blandar ner bacon och spagetti
Börja med att hälla lite olivolja i en stekpanna, fräs upp bacon på inte allt för hög värme (så att den blir lagom knaprigt), blanda i pressad vitlök och peppar