Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Spaghetti. Lägg också i pesto alla genovese rör om och servera. Pesto alla Genovese Barilla. Koka spaghettin i rikligt med vatten i en kastrull ca 8 minuter tills pastan blir al dente
Häll av spaghettin och ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans med Pesto alla Genovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Koka fullkornsspaghettin i en kastrull rikligt med vatten och lite salt. Tillsätt sedan pesto alla genovese, körsbärstomaterna tillsammans med några droppar av det kokande pastavattnet
Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Spaghetti. Pesto. Sila av vattnet och blanda pasta och haricots verts med peston. Servera pestopastan med den stekta fisken och riv lite extra citronskal över
Börja med att koka spaghettin. Blanda varm pasta med peston. 400 g spaghetti. 400 g spaghetti. . Det här blev så gott, trots att jag i vanliga fall tycker lite si och så om ärtor
Jag blev väldigt intresserad av pastan från Nutri-Nick som är både glutenfri och proteinrik… vilken fullpott Idag när jag varit hemma och fixat lite så passade jag på att slänga ihop en riktigt god broccoli-pesto med lax och testade spaghettin till