Men denna fixering berövar dem många hälsosamma och välsmakande rätter, som den jag presenterar här, som ofta har lugnat min mage när den varit upprörd”
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Men där finns också rätter som historien har förpassat till glömskan. Som bekant, lagar vi oss genom Artusis kokbok från 1800-talet där originalrecepten till några av de italienska klassikerna finns
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Det var väl en helt okej vardagspasta men om jag ska göra tomatsås så håller jag nog fast vid den jag brukar göra till pizza, som extra till köttfärssås, till andra rätter med tomatsås
Där tar han i alla fall klassiska rätter såsom hamburgare, spaghetti med köttfärssås eller en tikka masala och genom diverse olika experiment kommer fram till hur man lagar rätten på det absolut bästa sättet
Servera med favoritpasta, jag fördrar bucatini eller spaghetti. För mig är det en av mina favoriträtter och det är inte många rätter som slår mängden smak du får ut av en så pass enkel rätt