Spaghetti recept

Morbergs Spaghetti Carbonara

Morbergs Spaghetti Carbonara

En klassisk Carbonara är inte nyttig för kilona, men ren balsam för själen. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern
Paolos spaghetti bolognese

Paolos spaghetti bolognese

Koka spaghettin enligt anvisningen på förpackningen. Servera din bolognese med spaghetti och färskriven parmesan på toppen
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

360 g spaghetti. Börja med att skära sidfläsk i strimlor. Koka upp vatten med 10 g salt per liter och häll i pasta
Spaghetti med skinksås

Spaghetti med skinksås

kommentar) 4 port bandspaghetti. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Vispa ihop buljong och creme fraiche och låt det koka upp
Spaghetti med skinksås

Spaghetti med skinksås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 200 gram skinka , rökt 1 tsk vetemjöl 2,5 dl matlagningsgrädde 1,5 dl ost , riven 1 tsk oregano 0,5 krm peppar 400 gram spaghetti Köp receptet
Spaghetti i gräddig tomatsås

Spaghetti i gräddig tomatsås

spaghetti. Börja koka spaghettin. När spaghettin är klar, späd såsen med vatten till önskad konsistens. Blanda spaghettin med såsen
Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

250 g spaghetti. 250 g spaghetti. 1 pkt bacon (140 g). 2 ägg
Spaghetti con gamberetti e rucola

Spaghetti con gamberetti e rucola

Koka spaghettin i en stor kastrull med saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. • 450 g spaghetti• havssalt och nymalen svartpeppar• olivolja, extra virgin• 2 vitlöksklyftor, skalade och finhackade• 1–2 torkade röda chili, smulade• 400 g skalade räkor eller scampi• 1 litet glas vitt vin• 2 rågade msk tomatpuré (eller 6 mixade soltorkade tomater)• 1 citron (rivet skal och saft)• 2 nävar rucola, grovhackadGör så här. 450 g spaghetti
Spaghetti med salviakyckling och parmesan

Spaghetti med salviakyckling och parmesan

1500 g bronsvalsad spaghetti. 15 l vatten, till pasta 35 g salt, till pastavatten 400 g kycklinglårfilé 3 msk smör, till stekning 3 msk olivolja, till stekning 1 dl salviablad 6 klyftor vitlök, tunt skivade 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 50 g smör 1 ekologisk citron, zest och 2 msk saft 500 g bronsvalsad spaghetti 100 g parmesan, fint rivenKoka upp pastavatten med salt
Spaghetti med räkor och kyckling (stark)

Spaghetti med räkor och kyckling (stark)

Lägg i kokt spaghetti, salladslöken till sist och rör om ca 1 minut. 500 g kokt spaghetti. 500 g kokt spaghetti 100 g benfritt kycklingkött 100 g räkor, skalade 3 röda chili, skurna i småbitar 300 g bambuskott, strimlade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 dl salladslök, skivad 2 msk ostronsås 2 msk sojasås 1 msk svart soja 1 msk socker 1 tsk fisksås 2 msk matolja
Spaghetti med skinksås

Spaghetti med skinksås

4 port bandspaghetti. 14 port bandspaghetti 2 dl buljong tex grönsaks- eller kycklingbuljong 2 dl creme fraiche 2 dl riven ost 200 g rökt skinka eller kassler 1 krm persilja salt peppar 1 pressad vitlöksklyftaKoka pastan enligt anvisning på förpackningen
Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Servera Spaghetti Bogognesen med riven parmesanost, färsk basilika och vinet nedan. 1. Hacka vitlök och gul lök