spaghettipumpa - stor. Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på mitten och ta ut fröna. Lägg på en plåt med den skurna sidan ner och låt den gräddas i cirka en timme, till de är mjuka
Det är inte mycket som inte blir gott med parmesanost och färsk vitlök, men just spaghettipumpan smakar så otroligt att animaliska produkter (bortsett från parmesanosten då) inte saknas det minsta
Faktum är att pumpapurén här höll på att misslyckas helt, eftersom jag köpt hel fel sorts pumpa – en spaghettipumpa i stället för vanlig eller butternutpumpa
Spaghettipumpa, eller spaghettisquash som det också kallas, innehåller bara 7 g kolhydrater per 100 g, och är därför ett bra alternativ om man vill hålla nere kolhydraterna. 1 spaghettipumpa (ca 1,5-2 kg). Skalet på spaghettipumpa är HÅRT, och det är näst intill livsfarligt att försöka dela den - men det går lättare om man först mikrar den i 3-5 minuter så att den mjuknar något. 1 spaghettipumpa (ca 1,5-2 kg)
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Det enklaste sättet att tillaga spaghettipumpa är helt enkelt att koka den hel. Jag tycker att hel kokt spaghettipumpa blir mycket spänstigare och krispigare än när man har halverat och ugnsbakat den
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
När jag lossade höljet och började kärna ur visade det sig att det var spaghettipumpa, en sån där pumpa ni vet, som det bildas långa "spaghettitrådar" av när man börjar angripa den