Var ju givetvis tvungen att testa den så en spetskål fick följa med hem. Roligt var att den fick en fin färg efter stekning vilket den "vanliga" röda kålen inte får, den här var ljust lila efter stekning
250 g spetskålshuvud. 5 st röd chili. 5 dl cashewnötter naturella 250 g glasnudlar 3 st kycklingfiléer 450 gram 250 g spetskålshuvud 1 st morot 3 st salladslökar 1 st mango 0. 5 st röd chili 1 msk lime saften 1 msk sesamolja 1 tsk fisksås 1 msk socker 2
Stek köttfärsen och krydda, hacka lök och vitlök och paprika i små bitar och strimla spetskålen. 1 röd paprika. 4-5 dl spetskål. 1 röd paprika. 4-5 dl spetskål
Klyftpotatis och stekt spetskål med chili och vitlök passar suveränt till de mustiga ribsen. Spetskål. 1/2 spetskål. 1 röd chilipeppar. Skär spetskålen i 2 cm breda skivor, skär chilipeppar och vitlök i skivor, stek i olja några minuter, spetskålen ska ha spänst kvar. 1/2 spetskål. 1 röd chilipeppar
Har ni testat att ugnsrosta spetskål. Stek oxfilén 4-5 minuter per sida, beroende på tjocklek och hur röd du föredrar köttbiten. 1 spetskålshuvud. 1 spetskålshuvud