Dela spetskålen på mitten, i med en klick smör i en het panna. Funkar till både kött och kyckling – skulle även kunna funka som en egen rätt om man hittar på något mer kul tillbehör, räkna med ca 1/2 spetskål per person beroende på hur stora ni köper. Gratinerad spetskål 2 port. 1 spetskål. Skriv ut recept 1 spetskål
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Min senaste favorit i kålvärlden är ändå spetskål. Vanligtvi när jag brukar göra detta recept brukar det serveras till en stek, men som sagt, det är bara fantasin som sätter gränserna denna gången
Här kommer hans recept på halstrat innanlår av wagyu som serveras tillsammans med vasslebakad rotselleri, brynt spetskål, kornmjölsklimp, vinbärsbuljong och pepparrotssmör