Spetskål stekt recept

Stekt torsk med krämig spetskål

Stekt torsk med krämig spetskål

Ingredienser Kål 1 st spetskål 0,5 st purjolök(ar) 0,5 kruka(or) dill 1 msk smör 1 dl grädde 1 msk citronsaft 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) Torsk 600 gram torskfilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 msk smör 1 msk olivolja 1 krm svartpeppar , krydda efter smak Köp receptet Näringsvärde Kcal
Stekt kyckling med dillslungad spetskål

Stekt kyckling med dillslungad spetskål

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 630 gram minutkycklingfilé 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 msk olivolja 1 msk smör Spetskål 1 st spetskål 150 gram sugarsnaps 0,5 kruka(or) färsk dill 0,5 msk olivolja 1 msk smör 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 st citron(er) Tillbehör 500 gram morötter 1,5 msk olivolja 1 krm salt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Stekt torsk med krämig spetskål

Stekt torsk med krämig spetskål

Ingredienser Kål 1 st spetskål 0,5 st purjolök(ar) 0,5 kruka(or) dill 1 msk smör 1 dl grädde 1 msk citronsaft 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) Torsk 600 gram torskfilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 msk smör 1 msk olivolja 1 krm svartpeppar , krydda efter smak Köp receptet Näringsvärde Kcal
Stekt abborre med gräddig spetskål

Stekt abborre med gräddig spetskål

600 g spetskål. Spetskål 600 g spetskål 50 g babyspenat 1 knippe dill 1 dl grädde olivolja salt. Koka potatisen mjuk i saltat vatten
Stekt kycklinglår med spetskål och hasselnötter

Stekt kycklinglår med spetskål och hasselnötter

1 spetskål. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklinglår 1 tsk salt 2 msk rapsolja 100 g Arla® Svenskt Smör 10 kvistar färsk timjan 2 hackade vitlöksklyftor 1 spetskål ½ dl hackade rostade hasselnötter
Stekt fläsk med spetskål och äppelcidersås

Stekt fläsk med spetskål och äppelcidersås

4 3 msk smör eller margarin 1 spetskålshuvud salt och peppar 2 svenska äpplen t ex Gravensteiner 1 rödlök 1 1/2 dl äppelcider 1 1/2 dl vatten 1/2 hönsbuljongtärning 0,8 msk maizena majsstärkelse 2 dl frysta ärter 1/2 dl grovhackad persilja 600 g skivat rimmat sidfläsk Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen