Dela spetskålen på mitten, i med en klick smör i en het panna. Funkar till både kött och kyckling – skulle även kunna funka som en egen rätt om man hittar på något mer kul tillbehör, räkna med ca 1/2 spetskål per person beroende på hur stora ni köper. Gratinerad spetskål 2 port. 1 spetskål. Strö över den rivna parmesanen och in i ugnen på 200g i 10-15 min så osten får fin färg och kålen känns tillagad helt igenom. Skriv ut recept 1 spetskål
Tillaga nudlarna enligt anvisningen på förpackningen och låt dem rinna av i ett durkslag. 250 g spetskålshuvud. 5 dl cashewnötter naturella 250 g glasnudlar 3 st kycklingfiléer 450 gram 250 g spetskålshuvud 1 st morot 3 st salladslökar 1 st mango 0
Skär spetskålen i fyra klyftor. Lägg en liten klick smör på varje fiskbit, täck hela formen med plastfolie och tillaga i ugnen ca 15 minuter tills fiskens innertemperatur är ca 42-45 grader. 1 spetskål. 800 g torskrygg 1 spetskål 125 g sockerärtor
Lägg ut spetskålen och purjolöken längs sidorna på en plåt klädd med bakplåstpapper. Blanda ihop sojan, sesamoljan och limeskalet i en skål och pensla sedan på laxen och spetskålen
Tillaga havrefusillin enligt anvisningen på förpackningen. Dela och strimla spetskålen. 1 st Spetskål. 1. Häll av vattnet, tillsätt en klick smör eller lite olja, rör om och håll varm under lock
Någonstans hade jag läst om kyckling som är tillagat i vinäger vilket jag aldrig har gjort. Receptet var inte så särskilt utförligt (här finns receptet), jag valde att servera med luftiga potatiskroketter, spetskål och champinjoner