Spättafileer recept recept

Spättafiléer med dillsås i ugn

Spättafiléer med dillsås i ugn

Det enkla receptet kommer här. Så gott med fisk till middag. Särskilt med egenodlad potatis till. ). Spättafiléer med dillsås i ugn
Dagens recept: Fin laxaladåb

Dagens recept: Fin laxaladåb

DAGENS RECEPT 14-09-15. FIN LAXALADÅB. En aladåb är den idealiska bjudmaten för den värd eller värdinna som själv vill delta i kalaset
Spättafiléer med gremolata

Spättafiléer med gremolata

Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1 400 g spättafiléer. Så här gör du Sätt ugnen på 200 grader och smörj en ugnsfast form
Dagens recept: Fiskfrikassé

Dagens recept: Fiskfrikassé

Det går bra att använda djupfryst fisk och man behöver inte ta så många sorter som receptet anger. DAGENS RECEPT 14-05-25
Panerad spätta med potatismos

Panerad spätta med potatismos

Recept. 1. Sätt ugnen på 75 grader. 2. Pepparrotspotatis. Skala och koka potatisen i saltat vatten. 3. Skala pepparroten och riv önskad mängd, 1 dl - 1,5 dl
Chorizokryddad gryta

Chorizokryddad gryta

Dagen recept är en gryta som barnen brukar vilja ha till fredagsmyset, men den passar bra vilken dag som
Spätta med italienska influenser.

Spätta med italienska influenser.

Skulle det nu vara så att ni blev sugna på  makaronstuvning så hittar ni ett recept på det här, men då tycker vi absolut att ni ska ta och prova spättareceptet en annan dag
Härlig gräddfilssås

Härlig gräddfilssås

På bilden är såsen serverad till mina parmesanpanerade spättafiléer (receptet kommer snart). Blanda ihop alla ingredienser i en skål, ha gärna i kryddorna lite i taget och smaka av vartefter och se ifall du tycker det räcker eller behövs mer
FISKGRATÄNG MED FÄNKÅL OCH CITRON

FISKGRATÄNG MED FÄNKÅL OCH CITRON

Receptet hittade jag i Marcus Aujalays kokbok, "Marcus kokbok". Gjorde några få förändringar i receptet, bland annat bytte jag ut champinjoner mot fänkål i såsen

Rödspättarullader med lax

Receptet kommer från en god vän som hade denna anrättning som sin paradrätt i många år. Nyårsmaten har ju bara blivit avhandlad med avseende på efterrätten
Vardagswalewska- nästan

Vardagswalewska- nästan

) Mästerkocken Urbain Dubois som skapade receptet, må vända sig i sin grav, men  jag är långt ifrån den första hädaren