Recept. 1. Sätt ugnen på 75 grader. 2. Pepparrotspotatis. Skala och koka potatisen i saltat vatten. 3. Skala pepparroten och riv önskad mängd, 1 dl - 1,5 dl
Skulle det nu vara så att ni blev sugna på makaronstuvning så hittar ni ett recept på det här, men då tycker vi absolut att ni ska ta och prova spättareceptet en annan dag
På bilden är såsen serverad till mina parmesanpanerade spättafiléer (receptet kommer snart). Blanda ihop alla ingredienser i en skål, ha gärna i kryddorna lite i taget och smaka av vartefter och se ifall du tycker det räcker eller behövs mer
Receptet hittade jag i Marcus Aujalays kokbok, "Marcus kokbok". Gjorde några få förändringar i receptet, bland annat bytte jag ut champinjoner mot fänkål i såsen
Receptet kommer från en god vän som hade denna anrättning som sin paradrätt i många år. Nyårsmaten har ju bara blivit avhandlad med avseende på efterrätten