Dela squashen på längden. Tillsätt lökröran och squashköttet. Lägg squashskålarna i smord eldfast form. Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter eller tills osten har fått fin färg. 2 st squash
Dela squashen på längden. Tillsätt lökröran och squashköttet. 2 st squash. 12 st squash 350 g köttfärs 1 st paprika 1 st gul lök 1 dl crème fraîche 2 tsk kinesisk soja 1 tsk salt 1 krm peppar Ugn. 1Lägg squashskålarna i smord eldfast form. Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter eller tills osten har fått fin färg
Fyll kycklingen med blandningen och lägg den i en ugnsform. Sprid ut grönsakerna i en ugnsform. Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers. Sätt ugnen på 225°. Tillaga i mitten av ugnen i 30-35 minuter tills kycklingen är genomstekt. 1 squash, i mindre bitar. Sätt ugnen på 225°. Rosta i ugnen i 20-25 minuter. Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers 700 g urbenad kycklinglårfilé. 1 squash, i mindre bitar