Salt och vitpeppar smaksatte dem innan de vändes i mjöl och var klara för att stekas. Den kom till då jag behövde något att äta på jobbet och potatisenlåg nära till hands
Tillsätt den finhackade svampen, och låt den steka så att den släpper sin vätska. Jag kanske är lite udda, men att komma hem till en färdig färssås, och bara behöva koka en bechamel, montera lasagnen och låta den tillagasiugnen - det är för mignärapå snabbmat
(Jag tror att om potatisen hade varit kokt dagen innan hade det varit enklare att skiva och steka den eftersom att den har en tendens att bli fastare i kylen ett dygn
Röstin lades tillbakai pannan och den andra sidanfick sedan steka klart. Väl hemkommen från ett relativtlugnt köpcentra med alla ingredienser var det väl mest att sätt igång
Tricket är att tillagapålågtemperatur för att få en saftigfisk. Smält smöret pålåg värme. Lossa försiktigtskinnet från fisken och lägg upp på varma tallrikar
När den är färdiggräddad lägg raggmunken i en form iugnenpålågtemperatur medan du steker resten. Den krispiga kanten och den vackra färgen får det att vattnas i munnen påmig
Jag har lagt ut recept på denna rätt tidigare. Igår åt vi en riktig svensk klassiker. Tänk på att inte snåla med pepparn då du lagar biffar eller köttbullar, det kan aldrigbli för mycket peppar
Alla dessa fåglar är utmärkta att stekapålågtemperaturpå samma sätt som tjälknöl. Lägg köttet (det går bra med både fryst eller tinat) ialuminiumfoliei en långpanna och sätt in den iugnen