Liktmajskycklingen ska den stekas långsamt. Helst ska man göra såsen på köttsaften, men vill man förbereda såsen tidigare kan man använda en god passande fond istället och säga att man använt köttsaften
Jag brynte köttetinnan jag lade det i grytan för det stod på många recept att smaken blir mer utvecklad då men ska såklart även prova att lägga allt i utan att steka nästa gång
Lägg upp på skärbräda och strimlaköttetfint. KycklingiLergryta med Saffran & Vitvinssås. Hallå, nu måste jag bara få dela med mig av kvällens middag här hemma
Dra i sär köttet och låt ligga kvar ilite av såsen. Perfekt att tillagailergryta, sköter sig själv på låg temperatur i ugnen - och så är det galet gott och faller alla i smaken
Vi har testat att laga tillkycklinglasagnetidigare, så vivisste att det är något vigillar och eftersom det fanns färdiglagatkycklingkött över från tidigaremiddag så drog vi nytta av det
Du kan förbereda köttet och steka upp det i smör just innanservering. Dra isärköttet med två gafflar eller händerna, slå stekskyn ovanpå och smaka av med salt