½ köttbuljongtärning. Låg värme och lång tid är nyckeln till denna delikata måltid. Fräs svampen i riktigt med smör tills den mjukar och blivit något mörkare i köttet
Tärna köttet och mal i en köttkvarn. Häll på vinet och låt det koka in under omrörning pålåg värme. Ja, så plöjer vi vidare bland alla matfoton som bara står på kö och tigger om att få vara med här i köket
Alla dessa fåglar är utmärkta att stekapålågtemperaturpå samma sätt som tjälknöl. Man kan också ge köttet en fin smak genom att under efterbehandlingen örtgrava köttet i en plastpåse ett par dygn
Alla dessa fåglar är utmärkta att stekapålågtemperaturpå samma sätt som tjälknöl. Man kan också ge köttet en fin smak genom att under efterbehandlingen örtgrava köttet i en plastpåse ett par dygn
Här tillsammans med morötter, palsternacka, lök och plommon så får steka med. Den här gången gjorde jag en plommonspäckad skinkstek av en riktigt fin bit fläskkött
Låt sidfläsket steka med på slutet. Med en slow cooker kan du lägga ner kött och grönsaker i grytan på morgonen och mötas av färdig mat när du kommer hem
Ta ut kalvsteken ur kylen någon timme innan den ska stekas, så att köttet blir rumstempererad. Blanda alla ingredienser i en två eller tre liters påse och lägg ner köttet