Skala och sätt på potatis till moset. Överst spritsar du på moset och ställer sedan in i ugnen på 200 grader till den fått en lagom gyllenbrun färg. 1 burkkantareller
Som ni ser på bilden tyckte även den ena hunden om att woka (eller leta matrester på marken efter att elden gett upp åtminstone), vi var inte riktigt lika nöjda
Stek kantarellerna i torr stekpanna tills vätskan försvunnit. 1400g färska kantareller. 1 burk bearnaisesås. Grädda potatiskakan i 225°C på över- och undervärme eller 200°C i varmluftsugn i 40-50 minuter. Stick in en stektermometer i tjockaste delen av köttet och låt den stekas klart i 150°C på över- och undervärme i vanlig ugn eller på 125°C med varmluft tills köttet fått en innertemperatur om 62 grader
äkta smör, en rejäl klick att steka i. en näve kantareller, (jag hade en liten burk konserverade). Jag toppade den färdigstekta fisken med stekta kantareller, purjo och bacon samt serverade gräddig potatispuré till
I stället kom vi som vanligt hem med något matrelaterat i shoppingpåsen. Vi tog en fika med Ankis far, han bjöd oss på Marsipan-stolle som faktiskt var riktigt god, någon som har smakat det