4 portioner8-12 lammkotletter (ca 1 kg) Salt och pepparSmör till stekningVitlökssmör. TomatsalladCitronklyftorSalta och peppra lammkotletterna på båda sidor och stek dem i het panna i smör, 2-3 minuter på varje sida. 8-12 lammkotletter (ca 1 kg) Salt och peppar
Fick tag i några finfina lammkotletter som blev helt perfekt stekta. 2 port1-2 lammkotletter/perssalt och pepparvitlökSvampsåsen. 1-2 lammkotletter/perssalt och pepparvitlök
smör att steka i. Lammkotletter i sås. Stek lammkotletter tills det tar lite färg, salta och peppra, häll på vatten så det täcker, lägg i några kvistar rosmarin, tillsätt citronsaften och pressa ner vitlöksklyftor
Att laga lammkotletter med chèvregratinerad sötpotatis är inte svårare än att slänga in ett näve klyftpotatisar i ugnen och steka på ett gäng fläskkotletter
Lammkotletterna får här en härlig smak av att stekas med timjan och serveras med ramslökssås. Värm olivoljan i en stekpanna och stek lammkotletterna tillsammans med timjankvistarna några minuter på varje sida
Lammkött behöver inte steka längre än att det fortfarande är lätt rosa inuti. DAGENS RECEPT 14-10-05LAMMKOTLETTER MED ÄDELOSTBeräkna 2 - 3 lammkotletter per person, beroende på kotletternas storlek. 4 portioner8 - 12 lammkotlettersmör eller margarinoljasalt, svartpepparvitlökspulvertimjan100 g ädelost1 dl crème fraîcheTorka av kotletterna och avlägsna ev benskärvor. Från Nya Mästerkocken 1985 14-10-05LAMMKOTLETTER MED. 2 - 3 lammkotletter per person. 8 - 12 lammkotlettersmör eller margarinoljasalt, svartpepparvitlökspulvertimjan