Hacka grönsakerna fint och fräs dem mjuka i olivolja tillsammans med kryddorna. Stekt rödmulle med sparris, olivravioli, grillad bläckfisk och rödbetssaft Spara Skriv ut Portioner
nämligen medbläckfisk som huvudaktör denna gång. Min nyfikenhet för de asiatiska köken blir inte mindre med tiden och jag önskar jag kunde laga så mycket mer
Skala räkor och tina och dela fisken i mindre bitar (salta och peppra fisken)När potatisen nästan är klar börjar du steka grönsakernamed chili, timjan, salt och peppar
Har ätit helstekt gris, eller kulting kanske man ska säga, som tog pulled pork till en ny dimension. Det fanns något som liknade minipajer, tortilla med både potatis och en medgrönsaker, musslor toppade med aioli, gambas, olika korvar, marinerad aubergine och kronärtskockshjärtan, sallad medmed räkor, musslor och bläckfisk, carpaccio på tonfisk och även en slags vegetarisk variant
I onsdags gjorde jag min egen version av cobbsallad med grillat kycklingbröst, stekt bacon, mögelost, tomat, avocado, purjolök, gräslök, babyspenat och ruccola
Häll sedan ner de stektagrönsakerna över räkorna och rör om väl. Tentaklerna och vingarna stekte jag sedan med i pannan och fick följa med i lunchlådan dagen efter
Lägg upp fiskbitarna, bläckfiskarna och pilgrimsmusslorna på ett fat. Pensla med 1 msk olivolja och strö på salt. Blanda ner ca 1 msk av dressingen och servera på varma tallrikar med grillad fisk och skaldjur samt dressing