En av de mest populära rätterna där var stektfisk med kallsås. Stekt panerad fisk. Kallsås till fisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsenkylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Det blev hemma pannerad torsk med kallsås och potatis. Servera med sås,potatis och citron klyfta. 2 torskfileer4 potatisar1 dl ströbröd2 msk riven parmesanost (kan absolut uteslutas)1 ägg1 krm salt ½ citronSåsen. 1 dl cream fra1 tsk senapDill,salt,peppar och curry Gör såsen först
och röra ihop en enkel citronsås. Snabbt ska det gå när man kommer hem från jobbet och ska laga mat. Jag använder mig gärna av färdigpanerade torskfiléer till vardags
Är du osäker på om fisken är genomstekt kan du baka dem en stund i ugnen efter att du stekt dem. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kalldillsås och ärtor stod på menyn
En supergod och snabblagad kallsås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Såser. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig och såsen blir godare
Om vi hade käkat fisk skulle jag ha serverat såsen till stekt lax eller stekt panerad vit fisk, men eftersom vi inte käkar fisk så serverade jag såsen till vegetariska ärtbiffar istället (recept kommer)
Jag kan även tänka mig att såsen skulle passa bra att använda som till exempel dressing till burgare eller stektfisk, eller varför inte som dippsås till grönsaker
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Ja vad skall man säga när man sitter och titta ut över takåsarna, när luften är krispig och himlen är kristallklar samtidigt som hela lägen luktar stektfisk