Stekt fisk ströbröd recept

Stekt panerad fisk med kall sås

Stekt panerad fisk med kall sås

Häll ströbrödet i en tredje djup tallrik. En av de mest populära rätterna där var stektfisk med kall sås
Stekt fisk med gräddfilssås

Stekt fisk med gräddfilssås

Doppa fisken först i ägget och vänd den sedan i ströbrödsblandningen. Blanda ströbröd, mjöl, salt och peppar
Stekt fisk med grön ärtpuré

Stekt fisk med grön ärtpuré

Vänd fisken först i ägget sedan i ströbrödsblandningen. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar i en annan skål
Stekt fisk med gräslökssås

Stekt fisk med gräslökssås

Lägg ströbröd på en tallrik, salta och peppra fiskfiléerna och vänd dem i ströbrödet. Vispa ner ljus redning i kastrullen tillsammans med fiskfonden eller buljongtärningen
Stekt fisk med citron- och dillsås

Stekt fisk med citron- och dillsås

Vänd fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Servera fisken med sås och ugnsbakade potatisar, morötter och paprika
Stekt fisk à la Caesar

Stekt fisk à la Caesar

Dela fisken i bitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar. Stek i en stekpanna med smör tills fisken är vit
Stekt fisk med grön ärtpuré

Stekt fisk med grön ärtpuré

Vänd fisken först i ägget sedan i ströbrödsblandningen. Blanda mjöl, ströbröd, salt och peppar i en annan skål
Stekt fisk med svampfräs

Stekt fisk med svampfräs

Doppa fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med mjöl, salt och peppar. Servera till fisken tillsammans med svampfräset och kokt potatis
Stekt fisk med rödbetor

Stekt fisk med rödbetor

Vänd fisken i ströbröd blandat med salt och peppar. Servera fisken med rödbetorna med spad och kokt potatis
Steka fisk i ugn

Steka fisk i ugn

Panera med ströbröd och lägg den på magen på ett smort ugnssäker fat. Rensa och skölj fisken. Skiva Milda med ostyvel och lägg över fisken
Stekt fisk med skaldjurssås

Stekt fisk med skaldjurssås

Salta och vänd fisken i mjöl, ägg och ströbröd. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2–3 min på varje sida. 600 g fiskfiléer. 1 dl ströbröd. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fiskfiléer 1 tsk salt 3 msk vetemjöl 1 uppvispat ägg 1 dl ströbröd Arla® Smör-&rapsolja Sås
Stekt fisk med svampfräs

Stekt fisk med svampfräs

Doppa fisken i uppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med mjöl, salt och peppar. Servera till fisken tillsammans med svampfräset och kokt potatis
Stekt fisk med spicy mimosasallad

Stekt fisk med spicy mimosasallad

Vänd dem i ströbrödet. Stek fisken i smör i en stekpanna tills den är gyllenbrun och genomstekt. Skär fisken i portionsbitar och krydda med salt
S som i Stekt fisk med dansk remoulade

S som i Stekt fisk med dansk remoulade

Den konstiga högen  till vänster det är couscousFisken panerade jag genom att smeta den i ägg, saltpeppra och doppa i ströbröd
Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Ströbröd. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun