Välj en ugnsfast panna så kan du steka klart kycklingeni den iugnen. Dela kycklingenimindre delar. Du kan också lägga över kycklingeni en ugnsform senare
Skär fläsket i små tärningar. Ansa och strimla purjolöken. Lossa försiktigt på skinnet på kycklingen. Fördela hälften av fyllningen under skinnet, resten sparas som tillbehör
Kolla så att kycklingen är genomstekt. Stektemperaturer. IUGN. Blanda ingrediensernatillmarinadeni en skål eller en plastpåse (gärna dubbel om den spricker) tillsammans med den kyckling du villmarinera
Skär kycklingklubbanimitten. Den får sinmustiga och goda smak av koriander, vitlök och citron som får puttra tillsammans med kyckling och potatisiugnen
Pad thai, paella, pyttipanna, stektaabborrfiléer. Kycklingklubbornafickliggai soya och sweetchillisås och marineralite, strössla med sesamfrön innan de åker iniugnen