Lax. Salta och peppra varje laxfilé efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxfiléerna ca 2-3 min på varje sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 600 gram laxfilé
Servera stuvningen till stektlax, viltfångad är den bästa om du kan få tag på det. Fisktillbehör. Idag har januaris budgetvänliga kålrecept kommit till en varm stuvning
Sätt gärna i en termometer om du är osäker på hur du vill ha din laxstekt. Salta och peppra laxen. Stektlax ska gå att dela i flagor men blir torr om den är för genomstekt
Lax. Salta och peppra varje laxfilé efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxfiléerna ca 2-3 min på varje sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 600 g Laxfilé Färsk
Helst hade jag inte gjort någon mat alls utan hängett mig åt trösterika kolhydrater, men av erfarenhet vet jag att ju tröttare jag är desto viktigare är det med kosten, så fredagsfisken fick i all sin enkelhet bli smörstektlax med remouladsås och färska rädisor
1⅕ kg laxfilé med skinn. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1⅕ kg laxfilé med skinn 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 2 dl Arla Köket® grönsaksyoghurt gul tomat & schalottenlök 400 g kokt färskpotatis
Hej igen. Tänkte att jag skulle dela med mig av ett litet middagstips. Jag har nu flera gånger gjort blomkålsmos till olika fiskrätter och det blir riktgt gott som alternativ till det vanliga potatismoset