Servera såsen till kycklingkluborna tillsammans med kokt ris och kokta grönsaker. Lägg kycklingklubborna med den vackra sidan upp i en trång, ugnssäker form
Servera såsen till kycklingkluborna tillsammans med kokt ris och kokta grönsaker. Lägg kycklingklubborna med den vackra sidan upp i en trång, ugnssäker form
Börja med att tvätta riset noga. Röd ris är väldigt populär, men brukar oftast göras på olika vis. Jag serverade denna goding med friterad kyckling och en härligt ugnsbakad ratatouille
Rör ner stekt svamp, creme fraiche och parmesanost mot slutet. Häll upp mojon i en skål och servera alltsammans med lite extra riven parmesan och svartpeppar över risotton samt en tuss med rucola
Blanda i riset och häll allt i en ugnsfast form. Bra språkövning med andra ord. Obs snåla inte med citronerna , det var nämligen urgott att pressa över
Ta ut och servera medris och sallad. Den får sin mustiga och goda smak av koriander, vitlök och citron som får puttra tillsammans med kyckling och potatis i ugnen
Pad thai, paella, pyttipanna, stekta abborrfiléer. Blötlägg rispappret i några minuter, rispappret är väl kanske lite svårare att hitta i små butiker men de blir ju inte gamla så jag brukar packa med mig en påse med kryddor, såser och annat som piggar upp matlagningen
Tillsätt då vatten och apelsinsaft och koka riset ngt kortare tid än vad som anges på förpackningen (när man steker riset först behöver det inte koka lika länge) Värm kyckling lätt i stekpannan och krydda med lite paellakrydda
Servera medris. Red med Maizena för tjockare sås. Lägg i stekpannan3 klyftor hackad vitlök1 hackad gul lökLåt steka med en stund, häll därefter ner allt i en gryta
Bara att servera med couscous eller ris. Blanda vattten, citronjuice och harissa i en skål. Krydda med citronskal, saffran, paprika, ingefära, salt och peppar