Parmesanost, skivad - ca två skivor per kycklingbit (använd osthyveln). En klassiskfyllningtillkyckling har vi här men oj så saftigt och gott det blir att steka färdigti ugnen och regelbundet ösa köttet
Stek kycklingbitarnailite smör på ganska hög värme först så att de får fin färg runt om. Servera kycklingen med den rostade potatisen (eller ris) och de stektacitronskivornatill var och en att pressa över maten
Dela de skalade potatisarna och rödbetorna i små bitar, rödbetsbitarna bör vara ungefär sockerbitsstora medan potatisen kan vara i dubbelt så stora bitar
Skär svampen ibitar, hacka löken stek ilite smör tills vätskan kokat ini svampen, ställ åt sidan. Stektostronskivling, en riktigt god svamp, stekta tomater, rostad vitlök och potatismos smaksatt med tryffelolja, det kan intebli bättre
På Bondens marknad köpte jag en bitfin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar irödvin, fond och kryddor
Koka risetenligtanvisningarna på förpackningen. Tillsättvitlöken, chilin och sesamoljan. Häll av vattnet från riset och blanda ner riset med grönsakerna