Till vår köttbit åt vi en blomkålsgratäng med lite broccoli och en krämig ostsås i, det behöves därmed ingen sås utan det räckte gott och väl med ett vitlökssmör till
Gillar man smaken av vinet blir det oftast en god sås. Tog officiell och kylkänslig spårvagn till köttköping efter jobbet och införskaffade mig några bitar vacker tjolöholmsryggbiff
Vi stekte också chilihalloumi till och serverade vattenmelon, spenat och små goda tomater. Till middag under helgen lagade jag till ryggbiff av kalv som jag serverade med en grönpepparsås och goda parmesanpotatisar som gratinerats i ugnen
Lägg upp rotfrukterna och biffen på en tallrik, servera som det är eller med en steksås. Lägg upp på en plåt och sätt in i ugnen ca 40 minuter, eller tills de är genomstekta och fått en vacker färg. 4 ryggbiffar
Ryggbiffarna fick lite salt och peppar på sig innan vi stekte dem i regält med smör. Till detta gjorde vi rödvinssås och stekte grönsaker, många smakupplevelser till en härlig sommarkväll
Rör ner bönsåsen. påse svart bönsås (hoi sin sås). 350 g ryggbiff. Hetta upp olja i woken och fräs charlottenlök, (skalade och tunt skivade), orange paprika (urkärnad och hackad) och broccoli på stark värme i ca 3 minuter