Stekt ryggbiff sås recept

Så steker du ryggbiff

Här hittar du helstekt rostbiff. Majonnäs, denna grundsås av grundsåser. Åh, ryggbiff är så jäkla gott. STEKTEMPERATURER
Baconlindad ryggbiff med krämig gratäng.

Baconlindad ryggbiff med krämig gratäng.

Till vår köttbit åt vi en blomkålsgratäng med lite broccoli och en krämig ostsås i, det behöves därmed ingen sås utan det räckte gott och väl med ett vitlökssmör till
Ryggbiff, hasselbackspotatis och rödvinssky…

Ryggbiff, hasselbackspotatis och rödvinssky…

Gillar man smaken av vinet blir det oftast en god sås. Tog officiell och kylkänslig spårvagn till köttköping efter jobbet och införskaffade mig några bitar vacker tjolöholmsryggbiff
Ryggbiff med grönpepparsås och parmesanpotatis

Ryggbiff med grönpepparsås och parmesanpotatis

Vi stekte också chilihalloumi till och serverade vattenmelon, spenat och små goda tomater. Till middag under helgen lagade jag till ryggbiff av kalv som jag serverade med en grönpepparsås och goda parmesanpotatisar som gratinerats i ugnen
Ryggbiff med rödvinssås

Ryggbiff med rödvinssås

Ett fint stekt nötkött, gärna ryggbiff eller entrecote med en rödvinssås till… Det är lyxmat tycker jag och inget vi äter så ofta men gott är det
Kött, sås och potatis…

Kött, sås och potatis…

…eller hängmörad ryggbiff med vinkokta smålökar serverad med rödvinsås, potatiskaka och spenat för att vara exakt
ryggbiff med krämig pasta

ryggbiff med krämig pasta

~ hacka och bryn löken tills den mjuknat och blanda creme fraiche, sweetchili sås och pressad vitlök
Ryggbiff med rödvinssås

Ryggbiff med rödvinssås

Ryggbiffarna fick lite salt och peppar på sig innan vi stekte dem i regält med smör. Till detta gjorde vi rödvinssås och stekte grönsaker, många smakupplevelser till en härlig sommarkväll
Grillad ryggbiff

Grillad ryggbiff

Servera ryggbiffen med de rostade rotfrukterna och vitlöken på fat, paprikaröran (i skål) samt rödvinsreduktionen i såsskål
Stekt biff i svart bönsås

Stekt biff i svart bönsås

Rör ner bönsåsen. påse svart bönsås (hoi sin sås). 350 g ryggbiff. Hetta upp olja i woken och fräs charlottenlök, (skalade och tunt skivade), orange paprika (urkärnad och hackad) och broccoli på stark värme i ca 3 minuter