häll över fonden och släng i vaktelrenset också, för lite extra smak. Slutresultatet blev riktigt bra, fick vaktlarna härligt saftiga, och fläsket ovanpå gav en trevlig sälta till vaktelbrösten
Servera med salladen, sparrisen, de pocherade vakteläggen, stekt bröd och ringla hollandaisen över. Halstrad röding, hemslagen citronhollandaise, sallad och blommor, stekt bröd och vit sparris
Jag stekte först sidorna i stekpannan i smör och rapsolja på maxvärme och sedan bröstet. Fasanen smakar som vaktel, en lite mindre mör viltsmakande kyckling
Våra nio vaktelhönor har fram tills nu varit så givmilda att de gett oss drygt åtta ägg per dag. Vill jag bara slänga ihop något kvickt steker jag helst vakteläggen krispiga på en sida i smör
Recept. Maria E. fre, 2013-08-16 06. 15. 60min. (0). Smält smöret och bryn löken. Krydda fåglarna ordentligt. Lägg dom i grytan och låt de få brynas till en vacker färg
När det finns så mycket annat som t ex anka, gås, pärlhöna och vaktel. Servera med sallad och potatis, t ex färskpotatis som först kokats ca 15 minuter och sedan stekts färdiga i smör i en panna
Stektavaktelägg. Dom små hamburgerbröden är ”hålen” som jag tog ur från hålkakorna jag bakade igår, och äggen dom små söta på toppen är faktiskt vaktelägg, hur gulliga som helst och passande nu till påsk också
Burgaren kostar 295 dollar och är gjord på japansk Wagyubiff ,serverad med smör på tio olika örter och vit tryffel, saltad med ett exklusivt rökt havssalt, toppad med brittisk cheddar ost från James Motgomery, svart tryffel och stektavaktel ägg. 295 dollar och är gjord på japansk Wagyubiff ,serverad med smör på tio olika örter och vit tryffel, saltad med ett exklusivt rökt havssalt, toppad med brittisk cheddar ost från James Motgomery, svart tryffel och stektavaktel ägg
Arrangera spenat, kokt färskpotatis, stekt sparris, rädisor och ägghalvor på tallrikarna. Jag hade några vaktelägg som jag fått av en vänlig väninna som har ett gäng vaktlar på deras gård