Stekte några kantareller till och serverade med röd vinbärsgelé och vitlöksbröd. Indränkta i en marockansk olivolja och beströdd med krossad vitlök och torkad timjan
Krydda med lite salt. Finhacka löken och fräs i en stekpanna tills den blir glasig och gyllenbrun. Ta ut pajen och garnera med lite persilja eller annat vackert färskt grönt
Ostgratinerad omelett medkantareller och lök. Hacka svampen och stek tillsammans medlök tills det tar färg (redan färdigstekt svamp blandas ner i den lätt brynta löken), rör ner crème fraîche och låt fräsa med en stund
Hacka lök och lägg i stekpannan med svampen och låt steka någon minut. Rensa och skiva kantarellerna. Lägg upp på tallrik och lägg svampblandningen över och rikligt med hyvlad parmesan
½ burk philadelphiaost medvitlök. För någon vecka sedan plockade vi en liten hög medkantareller som räckte till varsin kantarellsmörgås men igår när Jonny var ute och plockade igen så hade det kommit upp massor medkantareller