Stekta kycklingdelar recept

Tandorikyckling med stekt ris med ärter och yoghurtsås

Tandorikyckling med stekt ris med ärter och yoghurtsås

1 kyckling med ben styckad i lår och bröst4,5 dl yoghurt1 dl pressad citron1 msk hackad färsk mynta1/2 msk salt1,5 msk röd chilipeppar1 msk garam masala1/2 msk vitlökspulver1/2 msk mald ingefära eller ca 1 msk färsk, skalad och finskuren2 tsk gurkmeja1 msk oljaDra skinnet av kycklingdelarna
Möra kycklinglår (Crock Pot)

Möra kycklinglår (Crock Pot)

Blanda ingredienserna till marinaden och gnid in kycklingdelarna, tryck gärna in marinaden under skinnet
Kycklinggryta med franska smaker

Kycklinggryta med franska smaker

Salta och peppra kycklingdelarna och bryn dem smör och rapsolja på båda sidor i en stekgryta. Låren är den mest smakrika kycklingdelen
Saffranskyckling till påsk

Saffranskyckling till påsk

1 hel kyckling à ca 1,5 kg eller motsvarande mängd kycklingdelar. ca 1,5 kg eller motsvarande mängd kycklingdelar
Sallad med kyckling och kassler

Sallad med kyckling och kassler

Den är lite Ceasarsallad-inspirerad men med stekta kasslertärningar i istället för bacon. Brynte tärningarna en stund i stekpannan tills jag tyckte de såg lagom stekta ut
Fransk Kycklinggryta

Fransk Kycklinggryta

Skär kycklingen i grytbitar, salta och peppra, bryn kycklingen i smör några min så den får lite stekta, behöver inte vara helt genomstekt
Mexikansk kyckling

Mexikansk kyckling

eller 1 kg kycklingdelar. 1 kyckling, ca 1 kg eller 1 kg kycklingdelar. MEXIKANSK KYCKLING. I Mexico sparar man inte på kryddorna
Heta kycklingklubbor med sås

Heta kycklingklubbor med sås

Värm oljan i en panna. Bryn kycklingklubborna runt om. Salta och peppra samt pressa vitlök över. Lägg kycklingklubborna med den vackra sidan upp i en trång, ugnssäker form
Citronkyckling i ugn

Citronkyckling i ugn

eller 1 kg kycklingdelar. 1 kyckling i bitar, ca 1 kg eller 1 kg kycklingdelar. CITRONKYCKLING I UGN. Kycklingen blir saftig och god när den steks i ugnen och smakar fint av citron, honung, vitlök och örtkryddor
Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

Lägg i kycklingdelar och morötter och låt koka i ca 20 minuter. När man tänker på coq au vin blir det oftast en gryta med rött vin som påminner om boeuf bourguignon - en jättegod gryta, receptet finns här på bloggen
Kycklinggryta Cacciatora

Kycklinggryta Cacciatora

Ta upp och torka av kycklingdelarna och spara marinaden. "Cacciatore" som betyder jägarfruns gryta. Den kommer ursprungligen från mellersta Italien och naturligtvis finns det lika många variationerpå den som det finns jägarfruar
KYCKLING I UGN MED CURRYSÅS

KYCKLING I UGN MED CURRYSÅS

Separera skinnet från köttet och pensla kryddsmöret under och över skinnet så att alla kycklingdelarna blir täckta