Öka då stektiden något. DAGENS RECEPT 14-10-05LAMMKOTLETTER MED ÄDELOSTBeräkna 2 - 3 lammkotletter per person, beroende på kotletternas storlek. 4 portioner8 - 12 lammkotlettersmör eller margarinoljasalt, svartpepparvitlökspulvertimjan100 g ädelost1 dl crème fraîcheTorka av kotletterna och avlägsna ev benskärvor. Från Nya Mästerkocken 1985 14-10-05LAMMKOTLETTER MED. 2 - 3 lammkotletter per person. 8 - 12 lammkotlettersmör eller margarinoljasalt, svartpepparvitlökspulvertimjan
Strö över rosmarin och riven vitlök efter halva stektiden och låt steka med sista tiden. Lägg det stekta i en ugnsfast form, stek resten av potatis, paslternacka och lök på samma sätt, lägg i formen och låt stå i ugnen ca 20 minuter i 200 grader medan du steker lammkotletterna. 4 lammkotletter