Nils Emils strömmingslåda | Recept från Köket.se Sätt ugnen på 225°. Rensa strömmingen, om den är hel. Smörj en ugnssäker form. Ansa och skölj purjolöken. Skala och hacka löken www.koket.se
Nils Emils strömmingslåda Sätt ugnen på 200 grader. Gör rullar av strömmingsfiléerna med en bit ansjovis i varje, skinnsidan utåt www.koket.se
Nils Emils strömmingslåda med gravlax Smörj en ugnssäker form. Salta den lite i bottenRulla strömmingsfiléerna med skinnsidan utåt. Lägg dem i formen receptidag.se
Nils Emils strömmingslåda Ingredienser. 600g strömmingsfiléer. 6 kokta kalla potatisar. 1 purjolök. Salt, peppar. Fyllning. 10 ansjovisfiléer Gottigottse
Nils Emils strömmingslåda Varva potatis och purjo i en smord ugnssäker form. Salta och vrid över vitpeppar. Vispa samman grädde och chilisås Matklubben.nu