1 l kantareller. Borsta och ansa svamparna och skär dem i bitar, om de är stora. Smörfräs svampen under omrörning i en kastrull tills vätskan blir klar på botten i kastrullen
Stuvad kycklinglever med kantarell och purjo. 400 g kycklinglever. 3-4 dl benbuljong av höns. 2-3 dl förvälld kantarell (skär i bitar, lättast i halvtinat skick om man använder infryst)
Fräs kantarellerna tills vätskan försvinner. 300 g kantareller. 4 st kalvleverskivor á 150 g 12 skivor bacon 300 g kantareller 1 st hackad schalottenlök 3 dl vispgrädde salt peppar curry 2 st äpplen 30 g smör
Tänk dig en stuvning med kantareller flamberade i konjak. Crêpes med porterstuvad blandsvamp, blev alternativet för de vuxna när Caspers 5 års dag skulle firas i helgen
400 g färska champinjoner eller kantareller eller på burk. Apelsinlimpa. Klassiker, prinskorv, janssons frestelse, omelett, kokot potatis, hemgjorda köttbullar
Inlagda kantareller. Inlagda kantareller. Dela stora kantareller på mitten och behåll små hela. Spola kantarellerna kalla och lägg i en burk eller skål med krondillen