Här kommer receptet. Blåbärssufflé. Hallonen var perfekta till. Sufflé är ju känd för att den ska handskas varsamt efter ugnen då den annars sjunker ihop
Hon har hämtat receptet från kocken Örjan Klein och kallar dem för Kleins limesuffléer. Det är inte särskilt mycket socker i det här receptet, ingen grädde och knappt nått smör
festliga sufflérecept. Sufflé med smak av hjortron. Vi har satt ihop en alternativ midsommarmeny med somriga recepttips från några av Sveriges främsta kockar och sommelier
Jag tänker mig att de här bröden kunde göra sig väl på en glutenfri brunch och i och med temat “Frankrike” kunde jag bara inte hålla mig från att göra en… sufflé
Efter eget huvud och provlagning har jag justerat receptet något, och serverar ofta denna sufflé, gjord på blåbär med rårörda blåbär och hallon samt lösvispad vaniljgrädde – som alltid gör stor succé
I ugnen reser sig kakan nästan som en sufflé, men sjunker sedan ihop när den får svalna. Först tänkte jag baka mitt favoritrecept på kladdkaka, men det kändes lite trist att komma dragandes med det eftersom jag redan bakat både citronkladdkaka och hallon & blåbärskladdkaka här på bloggen
Vartenda recept i denna boken är helt fantastiskt och lagom avancerat. Till detta gjorde jag en sås genom att helt enkelt koka upp hallon, pressa i en lime och söta med lite florsocker
Jag försvarar mig med att dagens recept är en dessert som passar efter en soppa. Framför allt om man har gäster, för det är då man ska briljera med en sufflé