Suffle lax recept

Pannkakasmuffins till förrätt.

Pannkakasmuffins till förrätt.

Ett alternativ till bacon skulle kunna vara röd stenbitsrom, rödlök och en bit gravad eller rökt lax
Idéer till Nyårsmenyn

Idéer till Nyårsmenyn

Carpaccio på Laxfilé från AlltOmMat. alltommat, avokado, biff welington, biff wellington, choklad, efterrätt, förrätt, idéer, julgodis, lax, Meny, musslor, nyår, nyårsmeny, räkor, sufflé, tina nordström, tomtar
Örtsufflébakad laxfilé

Örtsufflébakad laxfilé

Bred sufflésmeten över laxen och sätt in formen i ugnen på ca 175º i 20-25 minuter tills sufflén fått en fin ljusbrun färg. 1 kg laxfilé
Påskäggen

Påskäggen

Suffle. Lax & citron. Och så måste vi få in lite påskägg. Här ett flak med massa olika smaksättningar. Rad 1 (bakifrån)
Dukat för midsommar

Dukat för midsommar

Istället för inlagd sill har vi här exempel på goda smårätter med lax respektive pilgrimsmussla som huvudingrediens
Helt otroliga pannkaksmuffins på dinkel

Helt otroliga pannkaksmuffins på dinkel

När de är färdiga så sjunker mitten in lite grann vilket gör dem perfekta att fylla med godsaker som färska bär, frukt, grädde, glass eller varför inte med en god röra på kallrökt lax som en god frukost eller förrätt

lax mousse med fläder gelé

Lax mousse. Mixa den kokta och varmrökta laxen. lägg i mousse och "stäng till" med den del av laxskivorna som hänger utanför formen

7 rätters middag Nyårsdagen till ära.

Till sufflen. Laxrygg med skummad dillsås, syltade tomater. Servera sufflen genast den kommer ur ugnen och dekorera upp med lite
F12 – Avsmakningsmeny april

F12 – Avsmakningsmeny april

Den minutrökta laxen som rökts under lock vid bordet är mycket god, dock så var det en vinegrette på gurka som jag inte riktigt kommer överrens med

Fyra nyanser av brunt, på sveriges enda Tvåstjärniga!

Pilgrimsmussla, i det här fallet tillsammans med ungsbakad lax och ostronskum. Jag och mina två föredetta kollegor insåg att vi var lediga en eftermiddag alla tre, och bestämde oss för att göra någonting vi länge pratat om, att besöka Edsbacka Krog, Sveriges enda Restaurang med två stjärnor i Guide Michelin

Nässelsufflé med laxsmör

Laxsmör. Finhacka laxen och blanda väl med smör och pepparrot. Servera suffléerna direkt med en klick laxsmör ovanpå