Servera a la minute, med sallad och vinegrette. Skär fisken i ca två cm stora tärningar. Häll rubbet i en ugnsfast form med plats för åtminstone 25% mer än den ogräddade sufflén rymmer. 500 gram fisk , Torsk, kolja eller liknande vit, inte allt för fast fisk
Maj har de senaste åren bjudit på varma och soliga sommardagar och det enda som är trist med det är att maj även brukar vara en månad när man har fullt upp med jobb, skola och aktiviteter inför sommaren
Späd med mjölk, lite i taget under omrörning. Smaka av med vitpeppar. Häll smeten i en smord form med raka kanter eller portionsformar med höga kanter så att sufflén får lätt att höja sig
Servera sufflen genast den kommer ur ugnen och dekorera upp med lite. Till sufflen. fiskröran och gör små äggformade kulor av smeten med två små skedar, Placera
Fräs ihop smör och mjöl och späd med mjölk. Häll smeten i en väl smord suffleform. Tag av från värmen och rör ner äggulorna och den fint hackade fisken
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt den kokta och avrunna fisken i bitar. Fördela smeten i formarna och dra med tummen runt kanten så att sufflén kan resa sig