Suffle med fisk recept

Festlig potatismoskaka

Festlig potatismoskaka

Rör ner kryddor, ost och äggulan med slev. Servera till kött eller fisk. lägg en rundel över och vik in kanterna och tryck till med gaffel
Dagens recept: Lutfisksufflé

Dagens recept: Lutfisksufflé

Rör ned fisken i stuvningen och vänd sedan ned äggvitorna med ett par försiktiga tag i smeten. Späd med mjölk och grädde och rör kraftigt
Proteinrika, glutenfria pannkakor

Proteinrika, glutenfria pannkakor

Med stekt fläsk, varmrökt fisk eller några skivor ost och en sallad så blir pannkakan ännu mer mättande

Fisksufflé á la Deisy

Servera a la minute, med sallad och vinegrette. Skär fisken i ca två cm stora tärningar. Häll rubbet i en ugnsfast form med plats för åtminstone 25% mer än den ogräddade sufflén rymmer. 500 gram fisk , Torsk, kolja eller liknande vit, inte allt för fast fisk
Kokboks- och presenttips inför sommaren

Kokboks- och presenttips inför sommaren

Maj har de senaste åren bjudit på varma och soliga sommardagar och det enda som är trist med det är att maj även brukar vara en månad när man har fullt upp med jobb, skola och aktiviteter inför sommaren
Dukat för midsommar

Dukat för midsommar

Vi bjuder också på två mumsiga recept medfisk- och skaldjurstema som går utmärkt att bereda i köket, om grillvädret inte vill infinna sig

Sufflé med ansjovis och smakrik ost

Späd med mjölk, lite i taget under omrörning. Smaka av med vitpeppar.  Häll smeten i en smord form med raka kanter eller portionsformar med höga kanter så att sufflén får lätt att höja sig

Sufflé på brysselkålsmos

Tillsätt brysselkålsmoset, riven ost och smaka av med salt, peppar och riven muskot.  Servera omgående med skirat smör och en god sallad till

7 rätters middag Nyårsdagen till ära.

Servera sufflen genast den kommer ur ugnen och dekorera upp med lite. Till sufflen. fiskröran och gör små äggformade kulor av smeten med två små skedar, Placera

Suffle´potatis

Mosa det med smör och creme fraiche. Sätt ugnen på 225 gr. Skär ett lock på den bakade potatisen och gröp ur inkråmet

Elisabeths goda fisksuffle

Fräs ihop smör och mjöl och späd med mjölk. Häll smeten i en väl smord suffleform. Tag av från värmen och rör ner äggulorna och den fint hackade fisken

Lutfisksufflé

Smaka av med salt och peppar. Tillsätt den kokta och avrunna fisken i bitar. Fördela smeten i formarna och dra med tummen runt kanten så att sufflén kan resa sig

Lutfisk med tillbehör

Förutom senap, olika pepparsorter är det gott med sås och bacon till lutfisken. Smaka av med salt och peppar

Grönsakssufflé

 Smält fettet i en kastrull, tillsätt mjölet och späd under omrörning med den kokande mjölken. Släta till ytan med en fuktig bordskniv

Potatissufflé

Rör om och smaka av med salt och peppar. Avsluta med ostmoset. Lossa dem runtom med en vass kniv. Stjälp upp suffléerna och garnera med gräslöksstrå

Wienerköket avsnitt 12

Scheidlfisch, en stor sötvattensfisk, steks vanligtvis och serveras med sallad. Det är ett landskap med varma källor och hälsobrunnar

"Är det du som är Flitiga Tina?"

Djupfryst fisk är det heller inga bekymmer med. Varför besvära sig med sånt utöver det nödvändiga när man är ensam