Låt det sjuda sakta i buljongen tills det är färdigkokt. Hej vänner. Har helgen varit bra. Vi har haft några mysiga dagar på landet i Bergslagen så därför har det varit lite tyst här inne
ex i misosoppa och i sukiyakibuljong. Det här är en vegan Tofurätt som är god när den är marinerad och lättstekt tycker jag, annars smakar den ingenting och har svårt att ta upp smakerna från grytor mm
Men jag älskade ändå wagyubiffen med enokisvamp i en tjock umiamistinn buljong, som tillagades på bordet (på menyn heter den sukiyaki style wagyu picanha), trots att den var otroligt mäktig
Gräskalv - Mälardalen, sukiyaki, anklever, ingefära, tryffel. Fin Bosarpkyckling möter spicy thai och kokos, skogssvamp från Hagfors göms i en skir dumpling med en underbar buljong och små bitar tärnade nashipäron
Gräskalv - Mälardalen, sukiyaki, anklever, ingefära, tryffel. Fin Bosarpkyckling möter spicy thai och kokos, skogssvamp från Hagfors göms i en skir dumpling med en underbar buljong och små bitar tärnade nashipäron