Sukiyaki lövbiff recept

Sukiyaki på lövbiff

Mölstads vintips till Sukiyaki. Skär lövbiffen i strimlor. 600 gram lövbiff. 1. Koka riset enligt beskrivningen på paketet

Vegetarisk sushi

Sukiyakilövbiff. 1. Skölj riset i kallt vatten tills sköljvattnet är klart. Låt riset rinna av. Lägg det i en kastrull med varmt vatten och koka upp

Biff sukiyaki

Blanda kött och paprikan och häll på sukiyakisåsen. 500 g lövbiff. 1½ dl sukiyakisås (t ex Blue Dragon). 1

Biff sukiyaki

Häll över sukiyakisåsen och blanda ner kryddorna. 200 g lövbiff. 1 dl sukiyakisås. Stek kött och purjolök några minuter i olja

Sukiyaki

Häll på sukiyakisås och buljong och låt koka upp. 150 g lövbiff. 5 msk sukiyakisås. Bryn det strimlade köttet i olja