Vi använde oss av grötris och det gick hur bra som helst, vi märkte inte någon skillnad alls. Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där
Alltså, hur lycklig blir man inte när man har en hel buffé av sushi framför sig och vet att man kan äta precis hur mycket man vill utan att det kommer ta slut
Sushi, sveriges kanske populäraste snabbmat i modern tid. Sushin som maträtt har fått ett rejält uppsving i Sverige under de senaste åren och allt fler sushi-ställen slår upp portarna lite här och var, på gott och ont
Som den sushifantast jag är tycker jag att poké bowl är den bästa uppfinningen på länge, nästan lika gott som vanlig sushi men hundra gånger snabbare och enklare att göra
Idag är jag hemma med sjukt barn och igår lovade jag att vi skulle äta sushi till lunch. Jag trodde då att jag skulle ha bil för att åka och hämta sushi, istället fick jag öppna kylskåpet och göra egen
Blanda wasabi med soja och servera till sushin. 4 dl sushiris (grötris går också bra). 14 dl sushiris (grötris går också bra) 4 msk socker 4 msk risvinäger 2 avokador 1 gurka 150 g gravad lax 3 noriark 0,5 dl crème fraiche 70 g löjrom
☆ Soppan jag lagade minst två gånger i veckan som student ☆ Overnight lentil burgers☆ Mina bästa tips för att käka billigt☆ Krämig linssoppa på fyra ingredienser☆ Att göra sushi på grötris (obs, skrevs innan jag jobbade med sushi - nu vet jag att jag rullar på fel håll i inlägget)☆ Hur man planerar och äter utifrån en veckomatsedel