Svamp cannelloni recept

Cannelloni med kyckling och svamp

Cannelloni med kyckling och svamp

4 dl crème fraiche Bonjour Cuisine Karl Johan svamp & Champinjon. 600 g färska lasagneplattor Fyllning 2 grillade kycklingar 400 g färska champinjoner 2 röda lökar 140 g färsk bladspenat 4 dl crème fraiche Bonjour Cuisine Karl Johan svamp & Champinjon 4 dl riven ost Salt Svartpeppar Sås 3-4 msk flytande margarin 1 ½ dl vetemjöl 2 liter mjölk Salt Svartpeppar
Cannelloni med spenat och svamp

Cannelloni med spenat och svamp

8 färska lasagneplattor. 14 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche. 12 tomater. 12 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella
Cannelloni med kyckling och svamp

Cannelloni med kyckling och svamp

Sätt ugnen på 200°. Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Skär den i små bitar. Skala löken. Hacka lök och champinjoner fint
Cannelloni med kyckling och svamp

Cannelloni med kyckling och svamp

4 dl crème fraiche Bonjour Cuisine Karl Johan svamp & Champinjon. Bena ur kycklingen och dela den i ganska små bitar

Cannelloni med svamp

Hacka svampen och skala och hacka löken. Fräs svamp och lök i smör i en stekpanna tills vätskan kokat in
Cannelloni med svamp

Cannelloni med svamp

Hacka svampen och skala och hacka löken. Fräs svamp och lök i smör i en stekpanna tills vätskan kokat in
Svampfyllda cannelloni

Svampfyllda cannelloni

Ett annat alternativ är även att använda färdiga cannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
Svampfyllda Cannelloni med spenat

Svampfyllda Cannelloni med spenat

Fördela svamp och spenatröran på pastaplattorna och rulla ihop dem till cannelloni. Skiva svampen och bryn den i lite matfett i en panna

Köttfärsfyllda cannelloni

Hacka svampen och låt den fräsa med tills vätskan kokat in. Det här behöver du till 4 port. 1gul lök. 1 vitlöksklyfta
Laxfylld cannelloni

Laxfylld cannelloni

Hacka lök, svamp och lax mycket fint. Fördela fyllningen i cannellonirören med en tesked. 12 st cannellonirör
Cannelloni

Cannelloni

Hacka svampen. Tomatsås. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en kastrull med olja. Tillsätt basilika, oregano och krossade tomater, och koka ihop i 10 minuter
Cannelloni med kantarellost

Cannelloni med kantarellost

Toppa cannellonin med den sparade svampen. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Spara lite av svampfräset till garnering
Cannelloni med svarta linser och jordärtskockssås

Cannelloni med svarta linser och jordärtskockssås

Hacka svamp och mortla enbären fint. Stek svampen. Blanda i linsblandningen i svampen. Blev övertalad att köpa svarta linser och när jag kom hem med dem visste jag inte vad jag skulle laga av dem