Lägg 4 laxfiléer i en ugnssäker form med skinnsidan ned och salta. Bred röran på laxfiléerna och stek dom klara i mitten av ugnen, 225 grader ca 15-20 minuter
Ansa svampen och skär den i bitar. Stek svamp och potatis i valnötsoljan tills de har fått lite färg. Stek laxkotletterna gyllenbruna på båda sidorna, ca 3-5 minuter på varje sida, i lite matfett. 4 st laxkotletter. 400 g svamp
Skiva svampen, hacka löken och vitlöken. Skär laxen i bitar och rör ner. Lax och räkor i kokos- och ajvarsås, 6-8 portioner. 8 portionsbitar laxfiléer. Lax och räkor i kokos- och ajvarsås, 6-8 portioner. 8 portionsbitar laxfiléer
Laxens milda smak får ett lyft av de smakstarka svamparna. Det har funnits kantareller sen i slutet på juli, det har varit en bra växtsommar för svampen i år
Stek svampen tills vätskan reducerats. Tina laxen. 1Lax med svampsås. 14 styckfrysta laxfiléer. 6 dl grovhackad, rå blandsvamp. Lägg i laxfilérna och låt det hela puttra ihop under cirka 10 minuter