Strimla skinkan och skiva svampen, fräs i fettet. Sänk värmen något och häll i omelettsmeten. Fördela skink och svampröran ovanpå och strö osten ovanpå, lägg på ett lock
½ burk champinjoner(resten av svampen kan sparas i spadet i en liten burk i kylen). Men vill du absolut ha någon form av kött i omeletten så testa bacon eller korv
Tips på fyllning kan vara svamp, lök, finhackad kyckling-curry, grönsaker eller vad du vill. Omelett i kopp, kan det bli mer genialiskt vid stressiga vardagsmorgnar
Omeletten är färdig när äggstanningen stannat men fortfarande är lite krämig på ytan. Fräs svamp och vitlök i smöret i en stekpanna ca 5 min. Stek omelettsmeten på knapp medelvärme i stekpannan, ca 4 min
Börja sedan med att ånga av svampen på låg värme i en kastrull. Vispa ihop omelettsmeten och låt stå. När vätskan ångat bort steker du svamp och finhackad lök i smör
Skär svampen i skivor och bryn i rikligt med smör. Omelett är en riktig favorit hos mig. Denna gången gjordes omeletten med en klassiskt champinjonstuvning