Skär svampen (använde kantarell, trattkantarell, rödgul trumpetsvamp och karljohan) i mindre bitar, stek i kokosolja tills vattnet kokat in, salta, peppra och rör ner resten av ingredienser till såsen
Svampburgare, svampsoppa, svampomelett, svampsåser, svamppasta, svamppatéer, svampgratänger, svamppajer… Skulle kunna ha en blogg med veganmat och en med vegetarisk mat också, så mycket recept blir det, men tyvärr hinner jag knappt med raw food bloggen och det finns ändå en massa bra hemsidor med traditionell mat
Recept. Gäst. fre, 2013-07-05 12. 35. 15min. (0). Mortla svampen lite grovt. Sätt samtliga ingredienser i en kastrull och koka under svag värme och ständig omrörning i ca 10 minuter så att all svamp verkligen får ta ut sina smaker och så att vätskan hinner avdunsta lite och så att konsistensen hinner tjockna något