Svampsoppa (3-4 portioner). 1 liter blandad svamp (kantareller/trattkantareller i detta fall). 1 liter blandad svamp (kantareller/trattkantareller i detta fall)
1 l trattkantareller. Stek svampen till allt vatten försvunnit, lägg i en klick smör och tillsätt även purjulöken som du har skivat och stek ett par minuter
300 g trattkantareller. Ansa svampen och skär stora svampar i mindre bitar. Används torkad svamp, lägg den i blöt en stund med ljummet vatten så att det täcker
Trattkantareller. Svampsoppa 4 port. Blandsvamp Svampsoppa 4 port. Svamptider. Nu finns det möjlighet att hämta mängder av god mat alldeles gratis ute i skogen
Eftersom vi är lyckligt lottade med en egen svampleverantör så fanns det en påse finfina torkade trattkantareller i skafferiet som vi sparat till ett speciellt tillfälle
Laga soppan av blandsvamp, soppar, trattkantareller eller trumpetsvampar. SVAMPSOPPA. Rensa sopparna, trattkantarellerna eller trumpetsvamparna på vanligt sätt och hacka dem