Vispa ihop omelettsmeten och låt stå. Nu är det dags att steka omeletten. Jag brukar göra vikningen i samband med att jag låter omeletten glida ner på en tallrik
Omelette. När matfettet slutat bubbla är det lagom att snabbt hälla i omelettesmeten. När smeten är krämig - sluta röra några sekunder, så att omeletten bryns gulbrun på undersidan
Stek två omeletter, strö över lite ost på slutet. Omelett med svampstuvning 7 propoints 2 portioner. Enkel middag idag, men ibland är det enkla också det godaste
Klicka ut svampstuvningen (eller valfri annan fyllning) på ena halvan av omeletten. Omeletten kan man ju fylla med vad man nu vill men idag fick det bli champinjonstuvning, supergott
När omeletten är klar häller man svampstuvningen över. Gör under tiden svampstuvningen. Omelett. (Blir omeletten klar innan svampstuvningen så ta ut den ur ugnen och lägg ugnsfolie över så den håller värmen
Jag fick lite svampstuvning över som jag lade i en rinnig ostomelett och åt till lunch på jobbet och den fick många uppskattande blickar från kollegorna