Svart Pastafärg. Personligen så brukar jag hellre arbeta med en neutral marsipan eller sockerpasta och färga den mängd jag behöver istället för att köpa en massa olika färger
Röd/rosa, blå&gul /grön, aprikos, svartVaniljkräm. Marsipanen. (Att förvärma sockret och varmvispa gör att det går ytterst snabbt att vispa massan luftig och vit, samt att den upplevs luftigare än vid kallvispning
Ta även fram svarta nonpareille (små runda pärlor) eller färga pärlsocker svart. Jag har använt kanderade solrosfrön till näbbar men man kan även dekorera kycklingarna med färgad choklad eller marsipan efter bakning
gör dem estetiska i ex svart/vitt. Dela den i tre delar samt dela marsipanen i tre delar. han har börjat rita de där teckningarna ni vet med massa penndrag
svartmarsipan. orange marsipan. Kör mandelmassan och socker i grytan tills det inte finns några stora klumpar, tillsätt äggvitan lite i taget så att satsen inte skär sig
svartmarsipan. orange marsipan. Kör mandelmassan och socker i grytan tills det inte finns några stora klumpar, tillsätt äggvitan lite i taget så att satsen inte skär sig
Att färga rött o svart kräver dock en större mängd pasta. Vissa märken av sp är känsligt för att lägga direkt på grädden (likt marsipan), då locket kan börja svettas av kontakten med grädden
Det enda att göra då för att rädda hela situationen var att blanda denna saltlakrits massa med lite svartmarsipan som jag hade kvar - då blev det en special marsipanmassa som jag kunde kavla ut till ett lock och lägga på bakelsen, men som ändå smakade salt - som min son ville
Jag köpte Svarte Petter och Löjliga familjen. Den svarta med smak av lakrits är sååå god. 4 Rivit ost av en massa ostkanter vi hade i frysen. 12 Gjorde marsipankulor med nougat av marsipan från Odenese som jag fick prova via Buzzador. 12 Gjorde marsipan