11,5 dl svartvinbärssaft (outspädd). 1ca 10 blad romansallad. 1Porterstek1,5 kg fransyska 3-4 morötter, skivade 1 stor gul lök, hackad 3 klyftor vitlök, hackad 50 cl porter 1,5 dl svartvinbärssaft (outspädd) 2 dl vatten 0,5 dl oxfond 1 tärning köttbuljong 1 dl soja 1 tsk timjan ca 15 enbär. 1Sommarsallad250 g honungsmelon 250 g galiamelon 0,5 gurka 2 tomater ca 10 blad romansallad 1 rödlök 300 g fetaost salt 100 g tärnad fetaost i oljaHäll upp alla ingredienser förutom köttet i en gryta. Sjud under lock på svag värme i ca 45 minuter
Smält gelatinbladen efter anvisningarna på förpackningen och blanda i svartvinbärssaften. Denna stora bakelse är för två personer, att kärleksfullt njuta med varsin sked på samma tallrik
Smält gelatinbladen efter anvisningarna på förpackningen och blanda i svartvinbärssaften. Denna stora bakelse är för två personer, att kärleksfullt njuta med varsin sked på samma tallrik
Blanda vatten, philadelphiaost, svartvinbärssaft och blåbär. ½ dl koncentrerad svartvinbärssaft. Tillsätt påsarna med fromage vispa kraftigt i 3 min. Skölj druvorna i kallt vatten doppa dem i strösocker lägg bären mitt på tårtan dekorera med några vackra blad murgröna (bladen går givetvis inte att äta) 75 g margarin
Lägg timjankvistar på ytan och täck med skinkskivor, låt skinkskarven komma på filéns undersida. Bryn skarvsidan först i fräst smör på hög värme, sedan resten av filén runtom