Svartvinbärssaft utan socker recept

Svartvinbärssaft

Svartvinbärssaft

Ger ca 3 liter 5 l svarta vinbär (färska eller frysta, tinade) 2 1/2 l vatten 5 dl strösocker /liter avrunnen saft 2 krm natriumbensoat per liter saft Lägg till i inköpslistan
Svartvinbärssaft

Svartvinbärssaft

Koka saften med 800 g strösocker per liter. 800 g strösocker per liter saft. Rensa och skölj vinbären noga
Svartvinbärssaft

Svartvinbärssaft

500 gram strösocker, ca 5,5 dl per liter saft. 2 liter svarta vinbär, färska eller frysta, ca 1 kilo. 6 dl vatten
Klappgröt på svartvinbärssaft

Klappgröt på svartvinbärssaft

Min är gjord på mammas magiskt goda svartvinbärssaft. 2,5 dl outspädd svartvinbärssaft (går lika bra med hallon-, jordgubb- eller blandsaft). 2,5 dl outspädd svartvinbärssaft (går lika bra med hallon-, jordgubb- eller blandsaft)
Portergryta

Portergryta

ca 1 dl svartvinbärssaft. En klassisk och supergod helgmiddag är detta. Passar perfekt som söndagsmiddag så här på hösten
Fransyska i stekgryta

Fransyska i stekgryta

1 dl svartvinbärssaft. Stek köttet runt om, salta och peppra. Slå på alla flytande ingredienser. Skär löken i klyftor
Porterstek på nötbog

Porterstek på nötbog

1 dl svartvinbärssaft. Spola av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
Köttgryta i lergrytan

Köttgryta i lergrytan

Men vill man kan man i stället ta öl eller svartvinbärssaft som och gör det gott och mustigt. Glögg gav en riktigt god mustig smak på grytan utan att ta över
Supergoda revbensspjäll!

Supergoda revbensspjäll!

1 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1 dl koncentrerad svartvinbärssaft. Igår gjorde jag ju som sagt revbensspjäll till middag
Portergryta med nötkött

Portergryta med nötkött

5 dl svartvinbärssaft. Skär köttet i tärningar. Skala och skär löken i tunna klyftor. Skala och skär morötter och palsternacka i skivor
Porterstek!

Porterstek!

Servera gärna med potatismos, kok potatis, stekta smålökar, sockerärtor, haricot verts och gelé. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin. 1,5 dl svartvinbärssaft outspädd, eller 3 dl madeira eller portvin
Porterstekta oxrullader

Porterstekta oxrullader

1 dl outspädd svartvinbärssaft. 1 flaska porter 50 cl 1 dl outspädd svartvinbärssaft. Det tar lite tid att koka oxrullader, men det blir så gott och de sköter sig i princip själv på spisen
Recept: Porterstek med Hasselbackspotatis. #Gästbloggat

Recept: Porterstek med Hasselbackspotatis. #Gästbloggat

Släng som sagt INTE morötterna efter kokningen utan servera dem till köttet. )1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé3/4 dl äkta kinesisk soja6 hela vitpepparkorn2 tsk torkad oregano 1 knippe färsk oregano2 skivade gula lökar2 morötter i grova slantar2 hela vitlöksklyftor2 köttbuljongtärningarSåsen görs av. 1/2 dl svartvinbärssaft
Kyckling med ädelost!

Kyckling med ädelost!

1 msk svartvinbärssaft. Skär kycklingen i bitar och stek i smör. Tillsätt grädde, fond, kryddor, saft och soja
Karin´s Svartvinbärsstek

Karin´s Svartvinbärsstek

1 dl svartvinbärssaft (oblandad). Koka upp lagen, lägg sedan i köttet. Låt koka tills köttet är mört, ca 1-1½ timme
Höstgryta

Höstgryta

0,5 dl outspädd svartvinbärssaft. 4 portioner. Ingredienser. 350 gr skinka skuren i strimlor. 2,5 dl matlagningsgrädde (valfri fetthalt)