Montera ihop burgaren med hjortköttet, majonnäs, sallad och syltad lök. Lite syrad rödlök, skivad och stekt portabellosvamp (som jag helt har fastnat för på senare tid)
Till detta (utanför bild) fanns picklade morötter, inlagd rödlök och syltadsvamp. Fredags- och lördagsmiddagen har blivit väldigt viktig för barnen att få vara med och bestämma vad som skall superas
Skiva svampen. Låt lök och svamp fräsa med köttet ett par minuter. 5 st rödlök. Putsa och skiva köttet, och stek det på båda sidor i en stekpanna med smör, tills det fått fin färg
även om andra letat och inte sett en enda svamp. Vi är inga svampplockare alls, då man så ofta läser om dem som plockat och ätit giftiga sorter och blivit dödssjuka av dem
Servera med grädde och sylt eller varför inte crème fraiche, rödlök och stenbitsrom. Våfflor gör vi 2-3 gånger per år och jag tycker det är extra gott med en våffla såhär på höstkanten när man varit ute i den friska luften och plockat svamp och lingon